MAMA'S AAN HET WOORD:

In Polly voelt Senn zich helemaal thuis.

Een hecht groepje, een speelparadijs en topbegeleiding. Ideaal om over de middag even terug op adem te komen en na school nog even in een huiselijke sfeer verder te spelen. Senn geniet van zijn Polly-tijd en Polly-vriendjes en wij laten hem er met een heel gerust hart achter.

Nikie, mama van Senn & Mats

Polly is meer dan een gewone opvang. Polly is vooral een warm nest waarbij kinderen volledig zichzelf kunnen zijn. Buiten spelen, bakken, met plasticine spelen, knutselen, diertjes voederen,... alles kan maar niets moet waardoor ieder kind er graag vertoeft!

Charlotte, mama van Laure & Louise

Als je kinderen elke dag opnieuw "ontgoocheld" zijn als ze mama of papa zien, dan weet je dat ze zich goed voelen. Want dan denken ze  aan wat ze moeten achterlaten in Polly. Lieve vriendjes, veel speelruimte, lekker eten en toffe begeleiding. Iedereen fan dus!

Marie, mama van Jack, Lola & Billie

Woensdag is voor Lowie altijd een beetje feest want dan mag hij mee met ' de rode rij '. 

Geen politieke voorkeur, wel de Polly High Way! ;-)

De vertrouwde vriendjes, familiale sfeer en last but not least : de trampoline bespringen in PJ Mask pak is zò cool! Wat ik persoonlijk als mama heel erg apprecieer zijn de 'out of the box' activiteiten als een Piñata knock out knuppelen, waterspelletjes bij de eerste zonnestraaltjes in april, madeleintjes bakken, sneeuwtrip richting park ... Happy Kids = Happy Mom!

Charlotte, mama van Lowie & Ella

 

Thiebe en Isolde zijn 2 heel verschillende karaktertjes.

Maar beide voelen ze zich 100% thuis in Pixie.

Buiten ravotten, kampen bouwen, zichzelf in clickx bouwen en zalig zot doen in het ballenbad voor onze energieke vent. Onze dochter kan daarentegen haar hartje ophalen tijdens het knutselen, strijkparelen, puzzelen en spelen met de vriendinnetjes in het winkeltje. Ze kunnen volledig zichzelf zijn en als ik ze ga halen is het hartverwarmend te zien hoe ze zich amuseren. Kortom  het is toppie bij Pixie!

Elien, mama van Thiebe, Isolde & Marthe

Liene gaat telkens met plezier naar Polly!

Het kleinschalige maakt dat ze de andere kids goed kent,

maakt dat het gezellig is, dat het niet te druk is voor haar.

We laten ze daar met een gerust hart achter.

De begeleidsters zijn 1 voor 1 top.

Ze spelen met de kids en organiseren leuke activiteiten!

Jolien, mama van Liene

 

 © 2019 by Pistache